E-Ticaret Uygulamaları ile sınırsız bir pazarda yer alır ve Web Siteniz üzerinden ürünlerinizi 7/24 satışa sunabilirsiniz, firmanızın ürün ve hizmetlerini internetin ulastığı her noktayı zaman sınırlaması olmadan sanal marketiniz ile pazarlayabilir,müşterilerinize kampanyalar sunabilir,sürekli müşterilerinize indirimler uygulayabilir, günün her saati tahsilat sıkıntısı olmadan sanal pos kullanarak ürünlerinizi satışa sunabilirsiniz. E-Ticaret Uygulamaları siteniz için gerekli yazılıma belirli bir ücret karşılığı sahip alabileceğiniz gibi ücretsiz bir şekilde de sahip olabilirsiniz.

Fakat size ücretsiz olarak sunulan bir yazılıma güvenebilirsiniz ? (Örnek : Truva Atı)

E-ticaret yazılımları hakkında biraz bilgi vermek gerekirse; Ücretsiz yazılımlar çok sayıda kullanıcı tarafından ücretsiz elde edilebilmesinin getirdiği faydalar kadar zararlarıda vardır. Faydalı gibi görünen artıları sık güncellenmeleri kullanıcılar tarafından hep daha iyi bir yazılım yaratma çabası gibi görünsede aslında önceki sürümlerde oluşan açıkları kapatma çabasıdır. Bunun nedeni ise ücretsiz dağıtılan uygulamaların kod yapısındaki açıklar kötü niyetli yazılımcılar tarafından hızlı bir şekilde tespit edilebilmektedir.

Rekabetin önüne geçilemediği zorlu piyasa koşullarında kazanılan her bir müşterinin ne kadar değerli olduğunu hepimiz biliyoruz, bu tür uygulamaların yazılımın geliştirilmesi adına topladıkları verileri (size ve müşterinize ait bilgileri) üretici firma ve/veya rakiplerinize istatistiksel olarak gönderebileceğini de unutmayınız.

Ücretsiz E-Ticaret Uygulamalarında bulunan açıklar, web sitenizin, ürünlerinizin, Sanal Pos erişim bilgilerinizin, sitenize üye olan kullanıcıların özel bilgilerinin (Kredi Kartı, Email Hesapları, Şifreleri, İletişim Bilgileri, Alışverişlerinde satınaldıkları ürünler vb.) Hackerlar tarafından ele geçmesine neden olabilir. Ayrıca Pek çok kullanıcıya hitap etmesi için çok ayrıntılı hazılandıkları için içersinde gereksiz çok fazla modül barındırır ve buda yönetimini sağlayacak kullanıcı için zaman kaybına neden olur.

Özel yazılımlar ise tamamen sizin istediğiniz modüller ile oluşturulur. ve kodlaması herhangi bir yazılımcı tarafından elde edilemez. İhtiyaç duyduğunuz bütün özellikleri yazılımcılarımız ile görüşerek istediğiniz ölçüde genişletebilir veya daraltabilirsiniz. bunun yanısıra herhangi bir ihtiyacın oluşması durumunda yazılımınıza istediğiniz modülü ilave edebilirsiniz.

Tercihiniz size özel ,güvenli, esnek ve sadece sizin için çalışan bir E-Ticaret uygulaması ise bizimle iletişime geçebilrisiniz.

Web Tasarımı
E-Ticaret Uygulamaları
Online Ödeme Sistemleri
Google Optimizasyon
Google Reklam
Özel Web Yazılımları
İçerik Yönetim Panelleri
Google Haritaları