E-Ticaret Sistemi Nedir?

 

E-Ticaret sistemi, basitçe sanal mağazanız demektir.
Fiziksel mağazalara göre çok daha az bütçe ve personel ile işinizi ilerletebileceğiniz, adeta büyülü sistemlerdir.
Eskiden fiziksel ticaret yollarını verimli kullanabilenler yüzyıllarca dünyanın ekonomik sistemlerine hükmetmişlerdir.
Yeni dünyanın efendileri, adına internet veya web denilen yeni nesil e-ticaret platformlarını kullananlar paraya ve ticarete hükmedecektir !
 

Avantajları Neler ?

- Fiziksel mağazanızda 1 personelinize yaklaşık olarak 2 ayda ödeyeceğiniz maaş bedeli kadar bir ücret karşılığında sahip olursunuz.
- Düşük seviyeli bir fiziksel mağazanın aylık kirası ile 1 yıl kullanabilirsiniz.
- Personel çalıştırma mecburiyetiniz ortadan kalkar, yalnızca siz ve siteniz yeterlidir.
- Stok yapma mecburiyetiniz olmadığı için piyasa şartlarından etkilenmezsiniz.
- Bir defa güven sağladığınızda müşterileriniz sürekli hale gelir.
- Karlılığı yüksek ve reklam maliyeti çok düşüktür.
- Profesyonellerle çalıştığınız taktirde başarısız olmanız imkansızdır.

Dezavantajları Neler ?

- Bazı insanlar satın aldıkları ürünü elleriyle tutmak isteyebilirler fakat garantili satışlarınız varsa bu pek bir sorun teşkil etmeyecektir.
- Müşterileriniz gece ve gündüz sipariş vermek isteyecektir, çalışma saatlerinizi bizim yazdığımız sistemlerde belirleyebilmenize rağmen bu pek tavsiye edilmez.
- Dünyada bu çeşit alışveriş yavaş yavaş oturuyor ve insanlarda bir güvensizlik var fakat bu bir avantaj da olabilir. İnsanlar üşengeç ve siz güvenilir ticaret yaptığınız taktirde online alışveriş insanlarda bağımlılık haline geliyor.

Neler Gerekli ?

Kurumsal Kimlik : İnternet üzerinden kredi kartı ile alacağınız ödemeler karşılığında fatura kesmeniz gerekecektir. Bu yüzden de vergi mükellefi olmanız şarttır.

Sabır : Sitenizi tabii ki iyi bir noktaya taşıyacağız fakat elinizde birkaç yaşında bir domain (alan adı) yoksa biz ne yaparsak yapalım arama motorlarının sizi ciddiye alması ve değerlendirmesi zaman alacaktır.

İşi İyi Bilmelisiniz : Yapacağınız işi çok iyi bilmeniz ve bunu bize anlatabiliyor olmanız gerekli.

Vakit Ayrımalısınız : Müşterilerinizi ve eğilimlerini sizin kadar iyi bilemeyiz. Sitenizin kodlanması sırasında işinizle alakalı bize tecrübe ve bilgi aktarırsanız o kadar başarılı olabiliriz.

SEO & Takip : Google gibi arama motorlarının başarısının arkasında sürekli olarak arama algoritmalarını geliştirmeleri yatar. Bu bazen iyi bazen de kötü sonuçlar doğurur. Bugün siteniz belirli bir anahtar kelimede 1. sırada çıkarken ilerleyen zamanlarda çok farklı noktalarda olabilir. Bu yüzden algoritma değişikliklerini ve arama motoru trendlerini takip ederek siteniz için en uygun SEO çalışmasının yapılması gerekir

Neden Biz ?

E-Ticaret sistemleri;

Sayısal hata kabul etmez !
Güvenlik Açığı veri kaybı ve KVKK kapsamında cezaya maruz kalmanıza yol açabilir !
Maddi kayıpların yanısıra GÜVEN kaybedebilrisiniz !

Sizin için kodluyoruz...
 

Sunucu altyapımız ve tamamı yerli olan DeepSoft e-ticaret ve sunucu yazılımılarımız ile %99.9 erişim garantisi veriyoruz.