Ankara'da Web Sitesi Yaptırmak

Ankara'da web sitesi yaptırmak için profosyonel  bir ekip  ile artık çalışmaya karar verdiyseniz tek yapmanız gereken Deep Soft ve DDG Bilişim  Yazılım"ı tercih etmek olacaktır.


İnternet Sitesi Yaptırmak İstiyorum Diyorsanız Çözüm Deep Soft !
Web sitesi yaptırmak istiyorsanız eğer çözüm Deep Soft ve DDG Bilişim Yazılım olacaktır. Hızla  gelişen dünyamızda birçok ticari sektör ya da hizmet sektörü internet siteleri üzerinden de faaliyet yürütmektedir. Birçok kişinin sanal alemi aktif olarak kullanmasından dolayı ticaretler ve tanıtımlar internet üzerinden sıklıkla yapılmaya başlanmıştır. Evrenselleşen  dünyada bu yönüyle birçok faaliyet internet üzerinden yürütülmekte gerçekte dükkan ve stant oluşturan kişiler aynı zamanda internet siteleri ile sanal alemde de dükkanlar ve stantlar oluşturmaktadır. Bir internet sitesi yine reel ortamda ulaşabileceğiniz müşterilenizden çok daha fazlasına ulaşma şansına sahip olursunuz. Gelişen sanal metotlar sayesinde sizlerde internette aramalara karşın üst sıralarda yer alarak sitenizin çok daha fazla kişi tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz.

 

Web Sitesi Yaptırmak Ne Kadar?
Web sitesi insanların sanal âlemden dünyaya açıldığı en büyük stantlardan birisidir. Her iş alanına ve her bireye özel olarak tasarlanmakta olan web siteleri dilerseniz baştan sonra sıfırdan tasarlanabileceği gibi hazır şablonlar kişileştirilerek şablonun sizin faaliyet alanınıza göre dizayn edilmesi sağlanabilir. Fiyatlandırma konusunda sitedeki grafikler farklı uygulamaların eklenmesi içerik yoğunluğu dikkate alınmaktadır. Web tasarımı aynı zamanda Seo uyumu gibi özellikler barındırarak daha çok kitleye rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlayan özellikleri de içerisinde barındırır ve bu nedenle de fiyatlarda farklılık görülebilir. Hazır şablonlar kullanılarak hazırlanan web siteleri sıfırdan yapılan tasarımlara oranla daha uygun fiyatlara sunulmaktadır.

 

Kendi Web Sitemi Yapmak İstiyorum Bu işin Maliyeti Nedir?
Bir ürünü satan ya da bir hizmet sunan kişilerin internet üzerinden dükkan açabilecekleri metotlar günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Tüm arama motorlarına uyumlu olarak tasarlanmaktaolan Web siteleri aynı zamanda Seo uyumu gibi artı özellikler eklenerek tüm motorlarda üst sıralarda yer alması sağlanmaktadır. Bu artı maliyetlerde eklendiğinde web sitesi yaptırmak isteyenlerin ceplerinden çıkacak olan fiyat biraz daha artmaktadır. Eğer web sitesi yapmak konusunda uzmanlığınız var ise hazırstandart web sitesi alarak kendinize uyarlama şansınız bulunmaktadır. Bu sayede çok düşük maliyetlerle sizlerde web sitenizi oluşturabilirsiniz. Ancak baştan sona tasarlanmasını istediğiniz web sitesi maliyetleri hazır şablonları kullanıldığı web sitelerinin en az 2-3 katı daha fazla ücretlendirmeye tabi tutulmaktadır.


Wordpress Nedir?

WordPress, İnternet siteleri için mükemmel bir web sitesi oluşturma ve yönetme platformudur. Yazı yazmaktan e-ticarete, işletme ve portföy internet sitelerine kadar, WordPress çok yönlü bir CMS sistemidir.


Php dili ile yazılmış açık kaynak kodlu bir içerik yönetim sistemi olan Wordpress bu gün pek çok kişinin imdadına yetişiyor. İçerik eklemek için bile kod yazmak gerekiyorken Wordpress kullanıcı dostu bir yönetim sistemi olması sebebi ile oldukça kolay bir sistem üzerine kurulmuştur. Web sitesi oluşturmak ve düzenlemek için oluşturulan bu yazılıma giriş paneli ile girilir. Yeni sayfalar oluşturulabilir ve rahatlıkla blog içerikleri eklenebilir. Web sitenizin görünümünün güncel hale gelmesi sağlanabilir. İçerikleri çevrimiçi ortama eklemek için kod yazma becerisine sahip olmayan kişiler için bulunmaz bir nimet olan Wordpress verilerin depolanmasına da yardımcı olmaktadır.

Wordpress Temaları
Kod yazmanıza gerek kalmadan kullanabileceğiniz pek çok Wordpress teması yer alıyor. Bu temalar;

  • OcanWP
  • Zakra
  • Storeftront
  • Neve
  • Colormag
  • Sydney
  • Flash
  • Virtue
  • Moseia
  • FlatOn
  • Zigcy Lite
  • The minimal
  • Make
  • Edge
  • Kale
  • Airi

Gibi temelar olmaktadır. 2020 yılında çokça kullanılan bu temalar farklı sektörlere hitap etmektedir.


Ücretsiz bir şekilde indireceğiniz bu temaların pek çoğu profesyonel ya da amatör web siteleri için uygundur. Sadece masaüstü sürümde değil, mobil ve tablet ekranları ile uyumlu temalar trend olmaktadır. Çünkü Google tarafından sitelerin sıralamasında responsive uyumlu olması dikkate alınmaktadır. Kenar çubuklarından arka plan görsellerine kadar pek çok kişinin ilgisini çekecek, çeviri yapmaya hazır ve farklı ekran boyutlarına uyan bu temaları ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

 

Wordpress Site Kurma
Wordpress site kurma aslında çok kolay işlemlerden bir tanesidir. Kişisel projelerde dahi rahatlıkla kullanılan ve popüler bir platform haline gelen WP için kurulum adımları aşağıdaki gibidir;

  • Ana içeriğin tanımlanması
  • Alan adı seçilmesi
  • Web hosting hizmeti alınması
  • WP kurulumu yapılması
  • Tema belirlenmesi
  • Eklentilerin yüklenmesi

Kolay bir içerik yönetim sistemi olan Wordpress üzerinde bir site kurulabilmesi için şirket profili ya da e-ticaret gibi site türlerine dair araştırmalar yapılması gerekiyor. Kullanımı son derece kolay olan bu sistem ekonomiktir. Müşteri desteği ve isteğe bağlı olarak uyarlanabilme gibi avantajları ile ön plana çıkan WP ücretsiz ya da Premium temalara sahip olabilirsiniz. Site kurulumu sonrasında sitenize trafik sağlamak için gerekli olan aşamalara geçmelisiniz.


Özel Yazılım ile Wordpress arasındaki farklar nelerdir?
WordPress altında web sitesi geliştirme söz konusu olduğunda, genellikle iki dünya arasında bir çatışma vardır: Özel yazılım ile wordpress tasarım. Bu makalede, kullanıma hazır WordPress Temalarını kullanmak ile web geliştirmede özel bir yazılım arasındaki farkları açıklayacağız. İşe alınan bir geliştirici veya yazılımcı, ihtiyacınız olabilecek neredeyse her şeyi inşa edebilir. WordPress ise tasarımcı şablonlarla sınırlıdır. Şablonları kullanmak daha kolay olsa da bunu kendiniz yapabilirsiniz, rakipleriniz de şablonları kullanıyor olabilir. Bir işletme olarak öne çıkamadığınızda, web siteniz milyonlarca başka site arasında kaybolur.

 

Wordpress mi Özel Cms mi?

Özel CMS için hayal edebiliyorsanız, birisi inşa edebilir. Fiyatta önemli bir artış için, özel CMS'niz neredeyse istediğiniz her türlü aracı sağlayabilir. Özel bir CMS, tam olarak ihtiyacınız olan şeyi yapacak şekilde tasarlandığından, onu yavaşlatmak için fazladan çan ve ıslık yoktur. Kod, benzersiz ihtiyaçlarınıza hizmet edecek şekilde optimize edilebilir, böylece site hızı artar. Kullanıcılar işlerini yapmak için sadece görmeleri gerekenleri görürler. Personeliniz sezgisel bir özel CMS kullanmayı hızlı bir şekilde öğrenebilir, bu da eğitiminize daha az, yeni özelleştirilmiş çözümünüzü kullanarak daha fazla zaman harcayabileceğiniz anlamına gelir. Özel bir CMS"yi tercih etmek, genellikle işletmenizin neye ihtiyacı olduğunu anlayan geliştiricilerden kurum içi destek alacağınız anlamına gelir, bu nedenle sorunlar genellikle saatler içinde çözülür.

Özel CMS konuştuğumuza göre birazda Wordpress konuşalım. Açık kaynaklı bir CMS olarak WordPress'i kullanmak tamamen ücretsizdir, ancak yine de barındırma ve etki alanı kaydı için ödeme yapmanız gerekir. Eklentiler ve ücretli temalar da maliyeti artırabilir, bu nedenle genel fiyat ihtiyacınız olan işleve bağlı olarak değişir. Kullanmak için geliştirici olmanıza gerek yoktur. WordPress, bir web geliştiricisinin yardımı olsa da olmasa da tutarlı bir şekilde içerik yayınlamak isteyen işletmeler için harikadır. Zaten oluşturulmuş bir web sitesini nasıl güncelleyeceğinizi öğrenmek de kolaydır. Wordpress oldukça sezgiseldir, ancak tam olarak kullanılması belirli bir düzeyde uzmanlık gerektirir.