Ankara"da faaliyet gösteriyorsanız ve web sitenizi yaptırabileceğiniz bir ekip  ansarıyorsanız, Deep Soft  tam size göre. Peki Neden Deep Soft Birlikte inceleyelim.

Deep Soft ve DDG Bilişim olarak Ostim Ankara konumunda  oluşumuz, iş sahası olarak aktif rol oynayan bir bölge olan Ostim Bölgesinde  yaptığımız projeler, kamu projeleri, özel kurumlar, özel firmalar bir çok kaliteli referansı bünyesinde barındıran Deep Soft  web tasarım firması olarak Ankara"nın en iyi yazılım firması ve müşterilerine  uygun fiyat avantajı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

 Deep Soft markası ile geliştirdiğimiz cms panelimiz  ile fark yaratıyoruz. Schema desteği bulunan altyapılarımızda Google başta olmak üzere bir çok arama motorunda ön sıralarda çıkabilmeniz için özellikle tasarlanan ve kodlanan yazılımlarımız fark yaratıyor.

 

 Deep Soft CMS ile Wordpress Arasındaki Farklar Nelerdir?
Wordpress Dünya"da en çok tercih edilen cms yazılımlarından biridir. Premium (paralı)  ve Free (bedava) eklentileri ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda programlanan bir yazılımdır. Fakat wordpress"in bir çok geliştiricisi bulunmaktadır. Açık kaynak yazılım olduğundan ötürü kodlara herkes hakim olduğundan dolayısı ile bir çok açığı çıkmakta günlük, haftalık bir çok açık düzeltilerek yeni versiyonları yayınlanmaktadır. Bu süreç zarfında sistemlerinizin hacklenme riski oldukça yüksektir. Kullandığınız eklentilerin ne kadar sağlam olduğunu bilemezsiniz. Kullandığınız tema"da açık olup olmdığını bilemezsiniz. 

 

Peki CMS ‘ler Wordpress"e İstinaden Nasıl?
CMS"ler ihtiyaçlar doğrultusunda müşteriye özel kodlanan yazılımlardır. Yetkilendirme"den tutun dil temasına kadar bir çok seçenek bulunmakta ve sadece müşteriye özel yazılımaktadır. Örneğin haberler, hizmetler, galeri, hakkımızda, iletişim olan bir sayfanız var wordpress"de alakası olmayan bir çok  admin panelde fazla yük ve database"yi şişiren bir çok eklenti ve plugin mevcut. CMS"lerde öyle değildir. Sadece ihtiyacınız olan bölümler kodlanır ve temiz bir yönetim paneli olur böylece herkes kolaylıkla kullanabilecek kapasiteye gelir. Özellikle Kurumsal web siteleri CMS yazılımlarını tercih ediyor.