Ostim Web Tasarım için DDG Bilişimi Teknolojilerini Tercih Ediyor...

DDG Bilişimi Teknolojilerini 23 yılda edindiği tecrübe ve yeni teknolojileri takip eden profesyonel ekibiyle size yardımcı olmaktan gurur duyar. Firmamız web tasarım, web yazılım, mobil uygulama, SEO ve Google AdWords, dijital pazarlama konularında profesyonel bir ekibe sahiptir. Bizimle çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Herhangi bir boyuttaki web sitesi geliştirme projesine başlamadan önce, projenizi planlamak her zaman önemlidir. Hedeflerinizin değerlendirildiğinden ve web sitesi geliştirme projenizi başarıya ulaştıracak çözümlerin bulunduğundan emin olalım.

Web sitesi planlama süreci, tüm fikirlerinizi, hedeflerinizi organize etmek ve bütçenin içinde kalırken bu gereksinimleri karşılayacak bir gelişim planı ve zaman çizelgesinden oluşuyor.

Ostim Web Tasarım Site Haritası ile optimizasyona yardımcı olur 

Bir web sitesi mimarisi, tasarıma dahil edilmesi gereken tüm sayfaları gösteren bir site haritası ile birlikte oluşturulur. Daha sonra çeşitli içerik ve özellikler türleri için yer tutucuları oluşturulur. Bu, web sitenizin tamamının oluşturulması için bir yol haritası oluşturarak tasarımcı ve geliştirici zamandan tasarruf sağlar. Renkler ve genel estetik gibi tasarım özellikleri planlanmaktadır. Web programlama dilleri ve kullanılacak CMS türü gibi gelişme öğeleri de sonuçlandırılmıştır.


Ostim Web Tasarım Geliştirme

Planlama aşamasında oluşturulan temeller üzerine tasarımcılar, markanıza uymanın yanı sıra, web sitesi tarafından üretilen geliri artırmak gibi hedeflerinize ulaşmada da etkili olan çok özel arayüzler yaratmaya çalışır. Web sitemizin geliştirme ekibi, web sitelerine yalnızca bir tasarım / geliştirme perspektifinden değil, aynı zamanda müşteri dönüşümünün temel metriği olan bir iş perspektifinden bakmak üzere eğitilir.


Ostim Web Tasarım web siteniz için SEO uyumlu CMS kullanmaktadır

Web sitemizin kullanıcı arayüzü için tasarımlar tamamlandıktan sonra geliştirme ekibimiz işe koyulur. Web sitesini html / css olarak kodlarlar, daha sonra projenin kapsamına bağlı olarak DeepSoft CMS ile entegre edilir. Tüm geliştirme çalışmaları en son W3C Standartlarına ve HTML5 ve CSS gibi mevcut en son teknolojileri kullanarak yapılır.


Ostim Web Tasarım sizi kullanıcı deneyimi ile buluşturuyor

Her şey burada başlar. Her şey analitik içerik yönetiminden, geliştirme, web tasarımı yaparken web sitenizi kullanacak kişiler için mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimi oluşturmak gerekmektedir.